Om os

Chem-Dry blev stiftet i USA  af en Amerikansk jurastuderende ved navn Robert Harris, efter at have udviklet og patenteret en lang række af unikke og enestående midler til rens og behandling af tæpper og møbler. I løbet af det næste årti udviklede virksomheden sig til et franchise system, først igennem venner og familie, senere kommercielt. I 1990 kom Chem-Dry til Danmark og har siden udviklet sig til et franchisenetværk med over 40 franchisetagere som alle er selvstændigt ejet og drevet under samme brand og filosofi. Franchisenetværket gør os til en landsdækkende virksomhed med en stærk lokal tilstedeværelse. I 2007 blev netværket forstærket ved inklusionen af Sverige og i 2018 udvidet med Tyskland og udgør i dag virksomheden ChemDry Danmark A/S med hovedkontor i Beder Østjylland.

 

Chem-Dry er verdens førende tæppe- og møbelrens virksomhed, med mere end 3800 afdelinger over hele verden. Chem-Dry udvikler og bruger branchens bedste og mest effektive midler og maskiner for at sikre den absolut bedste kvalitet til glæde for din virksomhed eller familie. Du kan trygt stole på at Chem-Dry altid leverer kvalitet og værdi for pengene.

Chem-Dry er verdensledende inden for tæppe- og møbelrens med mere end 90 millioner M² gulvtæppe renset hvert år!  Det som gør Chem-Dry til verdens foretrukne tæppe- og møbelrens servicevirksomhed er vores patenterede varme ekstraktionsrens med kulsyre, exceptionel service og vores kontinuerlige udvikling af renseteknologi. Chem-Dry lancerede i 2012 en ligeså innovativ løsning til rens og vedligeholdelse af klinker og fliser. Derudover samarbejder vi med nogle af de bedste og mest kendte producenter af produkter til rens og vedligeholdelse af træ, linoleum og vinylgulve. 

 

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål.